Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helig, ensam, smutsig kortesan


eftertimmar


om jag skriker högt nog hör du mig
om jag tänker rätt saker leder dom till dig
en mördare så rädd att dö, söta hyenor
aldrig långt bort, hör du mig

trivsamt tam, har du glömt bort
en dag på stan, en bussresa
vi tävlade i quizzkampen och
jag ville visa dig en bro

den smala vita linjen
går genom mina titthål
femton fötter av tung snö
befriar dig ditt hemliga vapen

hon drar min kärlek som ett svärd
heliga ting, vilken förbannelse
kvinnor välj era gränser
tänd mig med mitt eget hjärta




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-19 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd