Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets grepp...



Vaken var natt, tungt att bära...
kappsäcken av oroliga drömmar...
Nattens flåsande slickar mig i nacken, var natt...
gör allt som står i min makt, trolldrycken drucken...
Ändå, på tröskeln min du står var natt...
Väntar där, att ta mig...
Hjälplös...
Falla...
Snälla ge mig tid, att få komma i ro...
slagen i mitt hjärta, få sakta ner ...
Varför!!! Du mig lämnat...
I min hand lyckan fanns, i den mörka natten du tindrade...
Ute på havets kraftfulla stormar om natten, du lös för att vägleda alla hem...
Kom hem...
Så att jag kan få somna igen...
Slagen i mitt hjärta, få sakta ner...
Kom hem...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-20 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden