Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händelsevis

 

vitt i höstluften

marktäcke som av bomull

kattfot gör avtryck




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-20 07:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin haiku! Kan se katten framför mig, hur den går struttigt på grund av det nya, vita, kalla...och under snön ligger blom-kattfoten.
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg