Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli förälskad

Att bli förälskad

är att på något sätt kapitulera

Man har funnit det ultimata

i känslohänseende

En lyckokänsla som griper tag

och bereder väg till en ny livskänsla

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-20 10:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Förälskelsens våg
slår sönder alla
hinder! Frågan
är vad som
blir kvar?
;)

2019-10-21

  soligajag_1 VIP
Exaktamento !!!
Sen blir man lite "knäpp" också Valter , man går liksom i en dvala . . " Ler", har ett fånigt leende i ansiktet hela tiden !!!
2019-10-21

  alicja lappalainen VIP
EN PSYKOS.

2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP