Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jallakuntillokan


targarige


efter katastrofen är haven mjölk
men det gör inget, de stannar hemma
jag vrider på kranar där jag går
för att underblåsa surret

en pingvin strosar ut i det vita
mellan målen, mot sin död
är det av leda, för att leta
eller av hat mot flocken

nördarnas själar strök med
sarejevoskotten kom från sony 95
9/11 kom när rowling dog i brexit
ändå döpte jag min son daenerys

ingen har tilltalat mig personligt
på sisådär fjorton eviga vårar
alla som jag ser borde inte va här
alla som passar in är borta

gå långt och högt, sent nån natt
någonstans som inte är en väg
för jag kommer att se dig
det är ensamt på topparna

de är alla uppfinnare här
den enda tron är att problem går att lösa
i hopp om att slippa tänka
när någon fördriver spöket

ett land i er tid nu, ska jag säga
är i hemlis bara ett groteskt system
för att plåga ett fåtal ovetande
tills de slår tillbaka bara en gång





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-10-20 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd