Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

 


I mardrömmen
hoppar han flera meter


Vaknar på golvet




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-21 16:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
i brottstimmen sker ofta så
2019-10-31

  ULJO
Snacka om nightmare
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP