Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt minne.


Varför då?

 


I yngre tonår
tyckte han synd om det liv
flickorna levde


Men stod de ut så borde
han också det




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-22 19:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Får mig att minnas mina egna minnen.
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP