Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets boning

Jag dykrar marken du knappt vandrar över
Du är frikostig när dina änglar övergett dig
Och du förnekar din kroppslig smärta
När din själ och hjärta blöder

Sömn är en gudasänd gåva
Tills demonerna reser sig igen
Det ända vittnet till ditt frånfälle
Är jag, din största hemlighet

Jag håller dig ömt
Då du äntligen somnar
Till din enda tanke på mening
Att lämna denna värld är inte ditt val

Min kärlek till dig känner inga avstånd
Den kan inte nå genom ditt motstånd
Den förenklar bara för sanningen
Att slå sig genom dina lögner

Det enda du inte får ge mig
Är nyckeln till dina mörka vrår
Dit kommer ingen in
Vars kärlek inte är blind




Fri vers av Arvast
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-10-22 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast