Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En händelse från en camping 22/6 2019


Katt med inbyggd fläkt 22/6 2019

Vi har en husvagn uppställd på en camping, där vi har katten med oss ibland. Vi fick en ny granne bredvid oss. De hade en flicka på ca fyra år med sig.
Flickan fick se katten och frågade om hon fick komma och kolla närmre på katten. Ja, visst sa jag. Hon frågade vad den heter. Jag sa Skorpan heter hon. Nähä du, det kan hon inte heta man äter skorpor. När flickan klappat katten börjar den att spinna, jag säger katten gillar dig. Den har startat motorn. Flickan tittar stort på mig, sedan säger: Jag sitter kvar här tills katten har fällt ut fläkten.




Fri vers (Fri form) av Ingemies. Blandning
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-24 19:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...ja, barns tankar kan vara ganska roliga...trevlig liten berättelse...
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning