Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sen är Nu

Ska man leva som att katastrofen är nära
Eller ska man leva här och nu

Ska man förbereda sig på det värsta
Eller ska man vara lycklig i stunden

Ska man vara strateg
och tänka på ”sen”

Eller ska man tänka att sen kanske aldrig kommer




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-24 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"hope for the best
prepare for the worst
life is a play
we're unrehearsed"

- mel brooks
2020-02-22

  Domenico VIP
I valet vilar det vanskliga...
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions