Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är lätt

Det är lätt säga att tiggare är lat
Om man aldrig sett svält

Det är lätt att skrika feminism
Om man aldrig blivit diskriminerad

Det är lätt att vara vegan
Om man har ett val

Att är lätt
Om man tillhör en flock




Prosa av Federico Romano
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-25 22:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vissa saker är lätta och andra är svåra och det är olika från person till person...tänkvärda ord...
2019-10-28

  SatansSon VIP
jag är en enstöring. tillhör inga sällskap. utom då jag käkar. vi är 12 personer i matsalen.
2019-10-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det finns mycket sanning i dina ord.
"Lätt att säga" men svårt att göra.
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano