Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Insjöns is är alltid förrädisk

 

och när man tror

att det inte kan bli värre

sjunker man ännu 

längre ned

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-27 01:24



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Det finns klokskap i dessa rader.
2019-10-29

  Nils-Robert
Att greppa efter halmstrå som inte finns. Det gör ont i själen.
2019-10-29

  Lars Hedlin
Stark djup kall
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP