Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagar ska komma

Ännu
Kastar ljuset
Långa skuggor

Ännu
vandrar vi
Mot dom

Ännu
Finns
Dagar
När solen
Inte känns

Dagar ska komma
När vi vänt oss
Mot ljuset

Vandrar från skuggorna
Till våra
Pausade liv

Lämnar mörkret
Med förändrade
Själar

Ut i ljuset
Ska vi lyfta
Med nya målbilder




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2019-10-27 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP