Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inversion


ville så vansinnigt gärna
sväva i luften omkring dig
leker med tanken
gömmer mig inuti
tystnadens bultande bönevrå
om ändå orden bleve
smekningens förlängda rörelse
jag andas skimrande visshet




Fri vers av Per Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-29 06:07



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackra ord som ger stark närvarokänsla.
2019-10-29

  Boel Lindell
Wow! "Gömmer mig inuti tystnadens bultande bönevrå". Jag är starkt imponerad av hur du hittar orden. Dina ord påminner mig om hur stor del av livet som består av just längtan.
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg