Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i slutet av oktober

 

vithårigt tuvgräs

morgonsolens kristallrymd

i ån slår en fisk

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-10-29 18:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härligt krispig haiku!
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg