Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på magen

Sanningen
Så ofta
En subjektiv betraktelse

Då och då
Överträffar
Sanningen
Betraktelsen
På ett sätt
Att verkligheten
Blir svår
Att svälja

När magkänslan
Som kuvats
Av nåt oförklarligt känslomässigt
Hopp
av nåt som av vetskap
Inte kan förändras
Får visa sina känslors sanning
Lär jag mig mer å mer
Att följa magens känslor




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-02 08:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningen finns i samvetet.
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP