Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det känns som om min o min bästa väns vänskap flyter bort.


Svek

Då sveken bara blir fler och fler, det känns som om de aldrig tar slut.
Då de vänskapliga orden slits mer och mer, tills de inte betyder något längre.
Då löfterna sviker och går upp i rök, som skiljer vänner åt.
Då den kärlek splittras, man känner att tålamodet ej följer en länge till.
Då det inte finns en chans att reparera, lika bra att ge upp.
Då man måste ge upp, det handlar bara om tårar, lögner och svek.




Fri vers av An angel with only tears
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-07-01 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears