Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad alla som stulits från oss i förtid.


Ensam kvar



Gråtens tårar sipprar fram ur sorgset öga,
söker sin väg längs förtvivlans ansikte.
Förblindad av bedrövelsens salta flöde
irrande förkrossad fram genom tillvaron.

Vilsen och förlorad, fast i hopplöshetens våld,
söker trevande med dimmiga blickar
en sedan länge svunnen skepnad
av ljus som fördrev skuggorna.

© Boa Berg
2006-07-01
08:11




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-07-01 08:15



Bookmark and Share


    Jasa_mange
åh boa du har verkligen ett sätt som får en att gråta , bra skrivet grabben. hoppas du har det bra / bea
2006-07-28

  Aurelio
Ack, tala inte om det! Och det blir ständigt värre, då det blir fler, med åren....
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg