Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse


Känslan
En Déjà vu
Varm
Trygg

Bilden
den
bringade

Bekanta
dofter
Känslor

Avlägsna
från förr
Om
En samlad familj

Om
Barfotabarn
Med spring i ben

odödlighet
i hjärta och bröst

En avlägsen framtid
Kvällsluft
Sval och diskret
På en veranda
Sedan länge
Riven och glömd

Från
Ett evigt
sommarlov




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-03 08:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Lite vemod i tonen.
Bild som känns igen.
1960- och början på 70-talet.

Samlad familj. Unga släktningar.
Pop, Enid Blyton-böcker och Corgi Toys.
En hel drös kompisar.
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP