Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra barn skulle inte beröras

Jag minns ett telefonsamtal
Faktiskt två
Med en bönande
Röst
Som bad
Att lägga saker åt sidan
Att våra barn
Inte ska beröras

Mössor kastades
Tårtorna smakade sommar
Glädjens tårar rann
Sommar blev till höst

Våren kom med död
Samtidigt viftade dottern
Med mössan för livets glöd
Ignorerad tystnad
Betydde
Att dina barn
Inte skulle beröras

Så när sonen kämpar
För fortsatt liv
Är tystnaden
Väntad
Då är det inte
Din giv
Inte ditt barn
Som berörs

Kusligt kall




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-11-03 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP