Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan kryper på

Känner rädslan
Pressar bröstet

Tittar i timglaset
Sanden rinner
Inför nästa
Beslut

Känslorna
Irrar oroligt
I ovisshet

Beslut
Idag ingen vet
Vad

Längtar så


Efter att se dig
Fixa håret




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-11-03 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP