Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdighet

Hur lever man livet rätt? Så man inget har att ångra,
utan känner att man gjort färdigt på något sätt
och kan möta döden med sinnet lätt.

Hur möter man döden värdigt? För oss som inte har svaret givet,
finns väl inget kärare än livet.

För så vitt vi vet
finns inget paradis och ingen evighet.
Nej, det är mer i tidens melodi
att hitta sin egen terapi.

Jag letar och gnetar för att hitta svar som ingen har.





























JAG TROR INYE PÅ NÅGON HÖGRE GUDOM MER PÅ MINA NÄRSTÅENDES VISDOMSÅ JAG BER EN EGEN BäÖÖN;





KÅRE/KÄRA GODE:











-HUR LEVER VI DÅ LIVET PÅ ÄSTA SÄTT? UTAN KARTA OCH KOMPASS KAN DET VARA SVÅRT ATT HITTA RÅTT.MEN VEM SÅGER ATT DET SKA VARA LÅTT?OCH TIDS NOG OM FAMN SOM DU VILL SKDU HAR TÅLAMOD FNNER DU EN




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-23 11:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag fann Frälsarens famn. Han fann mig.
Och efter många år av ateism fick jag 1984 klart för mig att det finns a) ett paradis och b) en förtappelse.
Jag var på väg mot evig fördömelse, men Jesus grep in och lyfte mig upp från fördärvets grop, upp ur den djupa dyn.
Karta och kompass finner jag i Bibeln, Guds Ord.
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP