Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ödeshämnden. .."





Under den pågående
Firmafest maskeraden



Skrämde hon skiten
ur chefens vimsiga fru.



Som hade gått ut i mörka
trapp uppgången tänt

lysknappen på väggen
Och fick syn på henne

Uppklädd,bloddrypande
I svart-vitt till Dracula

Föll omkull med ett skri
och i fallet bröt nacken,
slog ihjäl sig. ..stackarn

Efter 2 månader tog
Chefen och uppgraderade
Sin älskarinna till skift-ledare

Nu har de alla ett helskotta
På jobbet.


Hon skall aldrig spöka mer


-Jäkla Halloween!. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-04 18:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Älskar din galghumor,
fortsätt

2019-11-05

    Lena Staaf VIP
Vilken härlig skröna!
2019-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Svart humor när den är som bäst!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP