Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Sverigevännerna på poeter.se

Sverige är under attack
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
globalisterna vill ta över och göra Israel till global huvudstad
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Den vita befolkningen byts ut mot mörka analfabeter, vilket är en genomtänkt strategi för att destabilisera väst
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Går man ut på gatan i Malmö är risken att få en bazookamissil skjuten mot sig större än att någon råkar knuffa till dig i bankomatkön zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzz
zzzzzzzzzz *snark*
zzzzzzz*gäsp*zzzzzzzzzzzzzzz


Ja, vi har omfattande problem med vår misslyckade integration och gängkriminaliteten i Sverige. Jag själv röstar inte på F! och jag uppmanar inte det svenska folket att sätta sig i ring, ta varandras händer och sjunga "We shall overcome", samtidigt som vi broderar våra "Refugees welcome"-tröjor.
Men snälla, snälla, låt mig slippa ert onyanserade dravel på poeter.se. Jag gick en gång i tiden med i detta community eftersom jag ville skriva poesi. Numera är det ett Avpixlat 2.0. Var och varannan text handlar om massinvandring och Ali baba som spränger sig själv i luften. Och nej, jag vill inte censurera er och jag arbetar inte för Mossad, Illuminati eller Muslimska brödraskapet med uppdrag att göra om Sverige till en mångkulturell smältdegel och byta ut vita mot svarta, judar och araber.
Jag vill bara att Poeter.se ska kunna vara en plats där man skriver poesi. Låt oss slippa bli förpestade av ert ovetenskapliga och onyanserade dravel. Ni har ju sociala medier ni kan använda er av om ni vill manifestera er politiska övertygelse.

Och nej, jag tycker inte heller att vänsterextremism hör hemma på poeter.se.
Övriga genrer av henke_r
Läst 967 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2019-11-05 09:17Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
jag tittar bara in här då o då, har helt missat dem (till skillnad från de religiösa kristna fanatiker man ser överallt) - och det gör mig inget:)

i övrigt tycker jag de får skriva vad de vill, oavsett patetism

får själv försöka skriva mer här då, s.k. 'sverigevänner' brukar ju inte gilla mig:)
2019-12-26

    ej medlem längre
Jag känner samma lika.
2019-11-25

    ej medlem längre
Funderade på att återvända till poeter.se efter många års frånvaro, men blev bestört när jag såg alla verklighetsfrånvända inlägg från svärjevänner, ivrigt påhejade av varandra. Glädjande att någon reagerar, men av min återkomst blir intet...
2019-11-17

    Orkiden
Jag ser allvarligt på allt som kränker den enskilde för dina känslor eller sina åsikter.
Oavsett politik, religion eller sexualitet.
Endast då, för att försvara den som utsätt ensam av folkdräkt hära eller någon annanstans, är det vår skyldighet att visa civilkurage stå upp för våran unika yttrandefrihet.
Att påverka den och kväva vissa enligt åsikter, kvävs tills slut även våran demokrati.
Så med andra ord, skriv men låt bli att angripa enskilda för dina tankar eller olika åsikter och definitivt är det här en plats för poesi och även plats för oss alla.
Så all respekt för var och en!!
Låt oss glädjas och förundras hur unika vi alla är istället...
Ingen är den andre lik, men vi får tänka likadant och tycka samma saker det är ej förbjudet!

2019-11-17

  Elwania
Folk får väl skriva vad dom vill än så länge iaf, om du inte gillar en text läs den inte då. Som du har märkt finns det underbart många olika uttryck här på sidan att välja på, så varför letar efter det man inte gillar?och sen gnälla .
Men visst offerskap är oxå ett sätt att "connecta" på


2019-11-15

    Ubuntu
Jag håller med dig, det har gått för långt.

Konsekven blir att poesin tappar fokus och att sidan fylls med massa papegojor.
2019-11-14

    Tidsljus
sverigevänner är något man önskar sin värsta ovän
2019-11-13

  marie ohlson
TACK!!!
2019-11-12

  ULJO
Riktigt bra text. Det här har jag tjatat om länge. Här skriver vi poesi. Ingen politik. Inget hat. Ingen plats där man talar om vad man ogillar. Bokmärke för denna text. Läs och begrunda ni som inte fattar poeter se och dess syfte.
2019-11-12

  Birk Andersson
Tack för denna text. Håller med, handlar allt mindre om poesi här och allt mer om debattinlägg och politisk propaganda...
2019-11-12

  Staffan Nilsson
Bra skrivet, och intressanta kommentarer. Inte minst från de som hävdar sin rätt att skriva vad de vill - helt rätt! - men vill neka andra att ha åsikter om deras texter.
Det är ”sverigevännernas” yttrandefrihet ser ut.
2019-11-11

  Evelyn Falk Möller VIP
Eftersom denna plattform skrivs och drivs av människor, dessa underliga helt fantastiska magiska varelser som är så fyllda av tankar och känslor, drömmar, visioner, hopp och tro och tyckanden tycker jag att allt borde vara tillåtet att skriva om här. Om det skrivs i en poetisk anda.... Är det något som man inte gillar är det ju bara att trycka väck det. Sverige håller på att bli ett ofritt land, låt då ordet vara fritt här....

2019-11-11

    ej medlem längre
Typ som att avfärda Brecht! ;)
2019-11-07

    ej medlem längre
Finns det vänsterextremism?
2019-11-07

  mare VIP
Du skriver:
Låt oss slippa bli förpestade av ert ovetenskapliga och onyanserade dravel, låter som en översittare!
du vet väl att konsten är fri?
eller försöker du med din text
tala om vad man får, eller inte får
skriva här på poeter!?!
känner doft av instängdhet
politisk korrekthet..
dina ord håller inte
jag skriver precis det jag vill
& gärna lite till, t.ex
om Mr. Trump & Herr. Åkesson
om allt mellan himmel & jord
allt som ligger på hjärtat
jag är skribenten poeten
du & ni andra som
kommenterat här
kan hoppa över
så enkelt ;)

2019-11-07

  Stanley Rydell
Äntligen! Att detta sägs så här rakt, tydligt och nyanserat ger hopp i en tid när jag konstaterar en uppsjö av dravel på något så fint som poeter.se. Då menar jag inte det som i mitt tycke kan bli väl sentimental, det kan jag leva med. Men du sätter fingret precis på det som är näst intill outhärdligt och som jag också kan ge rubriken ”svärjevänner”. Samhällskritik är något annat än ogrundat förtal av Sverige. Och det ska ske med finess och litterär förmåga för att platsa här. Jag är vänster men bedriver inte partipolitik här, det finns många andra lämpliga arenor för det. Satir är en kvalificerad form. Jag älskar Kent Wistis satirer t ex. Hoppas ditt och övrigas kloka och välgrundade inlägg må bära frukt!
2019-11-05

  Gunnar Hilén VIP
Jag tycker det här är jättesvårt. Vi har fem kategorier med 30 underkategorier att välja bland. Hur osmakligt det än kan vara att läsa propaganda så har redaktionen valt at t låta det förekomma. Man kanske skulle ha en 31:a underkategori för dessa......eller så skiter man i att läsa det man inte gillar. Hur låter det ? Redan idag hoppar man över även den poesi man vet man kräks av...
2019-11-05

  Onomatoprofet VIP
Tack för den! Jag har påtalat detta för redaktionen åtskilliga gånger för de har själva satt upp regler för hur och vad man får skriva här och där står det att man inte får skriva propaganda. Dessa "regler" gäller tydligen inte "Sverigevänner ". Men mina kommentarer om det tar de gärna bort så bli inte förvånad om den här försvinner. Jag skriver själv politiska texter ibland men då är det mest satir.
2019-11-05

    ej medlem längre
Tack för att du fick det sagt. Poeter.se är en av få ställen på nätet för publicering av poesi på svenska. Vill man i första hand skriva för att ge uttryck för sin politiska övertygelse eller okunskap/fördomar eller extrema åsikter finns det gott om andra forum. Risken är att sidan fortsätter urholkas mer och mer och alla som verkligen skriver poesi och litterära texter väljer att lämna.
2019-11-05

  Kungskobran VIP
Håller med dig, poeter håller på att utvecklas till ett facebook där många inslag är av typ, I dag såg jag en älg vandra över min gräsmatta.
Eller, när jag tittade ut genom fönstret på morgonen hade frosten lagt sig på gräsmattan, inte mycket till poesi.
Jag tycker att det mesta om det skrivs som poesi är ok.
Politisk propaganda hör ej hemma här
De religiösa vänster och högerextremistiska attackerna är osmakliga.
Nej, fram för den underbara poesin


2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r