Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deverry Fan-Fiction dikt. Läs Hennes Deverrysvit. (Rekomenderas). Helst innan ni läser dikten...




Rhodry Maelwaedd

Av de fasta folket
Son till en härskare
Aberwyns Son


Ägare av den gyllene ringen
och försvarare av landet


Förtvina inte i din nya hamn
Aberwyns Drake och
Ingens skydsling


Gwebert och
son av Elcyon Lacar


För alltid märkt av
Dwemoner kraften


Överlevare av slavhandeln
och hjälte av många århundranden


Drakmästaren!
Det ljusa hovets
offer och hjälte


Elcyon Lacar hjärta
som inte förtvinar


Människohjärta som
inte förtvinar

Son av Tingyr
Son av Lovyan

Men hemlig son
av Elycon Lacar bard


Broder med salamandern
levande som salamandern
en illusion av sanningen
Elycon Lacar man


Vildare en de flesta
Krigshjälte och förståndig


Av det fria folket
Från slätterna i Väster
Devabriels son!




Fri vers av virre
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-07-01 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre