Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmare dig

både du och jag

ser luften vidgas

nakna dungars avstånd

munnars röksignaler

uppgår

i det genomkinliga

 

medan intrycken brinner

gör mellangärdets upprorsandar 

anspråk

på nuvaron oss emellan

 

vi uppmärksammar

nynnande norrsken

befolkande vår ödemark




Fri vers av Per Rydberg
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-05 20:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker, sökande dikt.
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg