Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ock på

förflutenhetens lågor
har falnat
ditt leende uppfyller
djupet av mitt veka liv
den glöden målar
hela synfält

lycka
ständigt föränderligt stabil
ett isflak som strävar
nedströms till deltat
och älven upplöses i havet

viskas antyds
stilla nynnande
verklighetens du
fyller rymderna omkring
när även hjärtat nås
rymmer sångerna
malmklangs kärlek

i varje nu
din skira
välsignelse




Fri vers av Per Rydberg
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-07 15:28



Bookmark and Share


  Boel Lindell
Fint uppbyggd poesi, innerligt och äkta. Slutet är så hisnande bra!
2019-11-08

    Lena Staaf VIP
Mycket vackert!
2019-11-07

  Roger VIP
Livsbejakande och vackert!!
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg