Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets käftsmällar

Mamma dör
Flickorna frontar med bilen
Pappa dör
Sonen får cancer
43 månader av mitt liv
Det räcker så
Men det finns mer
under samma tid

Vi kan väl prata trötthet
Eller styrka
Livets käftsmällar
Om du vill
Om du inte
bara
är stor
I käften




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-11-07 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP