Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag

 

Den vilda dubbelheten snubblar 

över eget snöre. Du är så in i 

helvete tråkig - behöver dig så. 
snälla visst var du så. Inte hade 

det vi två hade blivit lika bra som 

det kändes då nog var din otillräcklighet

något som på sikt inte blivit bra 

 

Jag behöver frihet här så varför hindras 

jag i den snälla visst skiter jag i dig 

i dina tankar du vet trots allt mycket 

lite om mig 

 

Min kropp är frihet hela framtidens

vägar. Mina atomer. Mina val. Varför 

skriker dess fibrer om ett enda val 

 

är det kanske synd om mig. Vars 

frihet kostar på men vem faan är 

lyckligare ändå ? 

 

Poesins fåglar skator svarta klöser 

urverk som tickar tiden som går 

går mina händer hänger över Londons 

mäktiga bro för det var där jag stod 

 

så vacker då. I min rutiga klänning 

den du aldrig såg. Min midja likt en

geting. Framtiden sedd ur knapphet 

som på sitt eget vis gav mening. 
Dessa blåjeans av och på. Konflikter 

uppgörelser. Ju klokare lyckligare friskare 

ju sämre blev ni. Männen. Men det var 

trots allt resor. På sitt egna vis. Men nog

visste nog vet vi allt om det där längst in

om gnisslet om vilket klockslag dag som 

evigheten krossats vi vet nog vi människor 

 

om hur livet aldrig mer blir liv vi bara 

trär på oss kläderna tar bilen går 

utbildningarna bjuder in den och den 

 

Livet ordnar sig nog trots allt och det 

gör ju liv men du. Jag älskar dig faktiskt 

än. Jag klarar det. Än. 

Flyendet kostar skriandet min vän 

kan dubbelheten snärja mig än ? 

Nog faan behöver flickan bläcket havet 

drömmen det lilla svarta rummet utav

gardiner fantiserade teatern drömmen 

allt som håller ihop. 

Idag hände något på riktigt märkligt. 
jag älskade en kvinna inne på mitt rum 

till för patienter. Kvinnan säger mitt i allt 

att hon ju är överkänslig ja hör mig själv 

säga jaja, det är nog även jag o kvinnan 

svarar jaja det visste jag redan , redan 

i väntrummet efter att jag hälsat på dig 

 

Någonting med luften fick något på väg 

att ske att backa åter. Jag är faan jag 

och det ska jag va. Nog faan ska hon det 

 

viskar natten till svar 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-07 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP