Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag 11


suger på den i fantasin 

på den på dig. Länge. Min tunga 

ömmar under nattens drömmar 

 

Du sätter handklovar på mig då 

trycker upp mig mot lillebrors 

hallvägg 

 

ramlar omkull. Gråter stilla. 

befriar mig. 

lyfter mig till säng skriver brev som

börjar med min 

 

far inte omkring efter en mamma 

eller fru. Blir min 

 

min tunga i din 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-11-07 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP