Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(I alla dessa sparkravens dagar)


Orsak och verkan. ..?



Tullverkets press
-talesman beklagade
djupt

Att de inte kunnat
förhindra kriminella
ligor ta sig in i landet
.
Och försälja oregistrerade
Hundvalpar p.g.a sparkrav
med helt otillräckliga
Resurser

Som fick till följd att en
Partiledare mitt i en
Riksdagsdebatt plötsligt

Gick till angrepp mot
Kollegor inom och utom
Det egna partiet


Med våldsamma fysiska
hugg,slag och bitskador

Tills han blev övermannad
av utrusande vaktstyrka

Och sedan tragiskt avled
av rabies i våldsamma
salivkonvulsioner

Utan att hjälp kunnat ges

Därför att det var alldeles
För sent. I ett av landet
större sjukhus


Nu skall en snabb utredning
tillsättas för att förhindra att

Liknande tragiska händelser
inträffar för landets med-
borgare i framtiden

Fortsättning följer.

Även vid Landets i övrigt
Osäkrade gränser.









-







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-08 12:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Morrande satir! Globaliseringens offer. Voff!
2019-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir med klös! Det går utför och alla skyller på varandra.
2019-11-08

  Kungskobran VIP
Hundliv är vad som väntar oss
Flykting katastrof
Bombnings katastrof
Skjutnings katastrof
Akutmottagnings katastrof
Utbildnings katastrof
Integrations katastrof
Katastrof katastrof

Kryper tillbaka till hundkojan och stannar där

2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP