Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula bussarna


De gula bussarna som svänger 

i flertal över den grusade vägen 

så dammet yr. Ett ben skymtas 

mellan dragspelet och mina 

ögon dessa unga fransar 

klipper klipper 

Han är lång. Jag är så upphetsad 

att hjärtat har fått arytmi av 

all förbaskad väntan 

 

En blick vi är förlorade 

inneslutna 

 

förbundna. 

Elda upp skiten. Red ut trasslet. 

Bli den Karl det ännu inte är 

försent att bli. 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-08 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP