Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå du där

Det är bara jag Ken här igen
Kanske du känner igen mig från längesen
För jag är ju uppväxt här i kvarteren som liten
då jag kände varenda kotte som bodde här
Och inte bara det
För det var ju här som jag första gången blev så
himla kär
Kommer ihåg min första ungdomskärlek såväl
som om det vore igår
Första kramen och pussen där kyssen var riktigt
extraordinär
Hur nuttig och god som helst
Önskar nu att hon bara vore här vid min sida
för att tillsammans med mig titta ut över
vyerna och minnas allt det där fina som vi hade här
Men som så ofta höll det inte oss emellan då vi två
gled isär
Ja, tyvärr
Ibland så blir det ju så
Men nu står ju jag här åter igen på min hemmaplan
och tittar ut över vidderna och på en massor av
nya ansikten som jag inte har sett här förut
Men det är lugnt
Det är inget besvär
Jag gillar läget helt enkelt
Och om jag har tur så kanske jag träffar på någon
gammal vän här...

Hallå du där!

Ken Cassel
8/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-08 21:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
bring It on - och ta för dej en tjej
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel