Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jävla idiot

Jag har känt dig i tusen år
och ändå känns du så främmande
när du biter ihop dina käkar i ilska.

Om du bara visste,
att mina gröna ögon kan bli
så väldigt blåa ibland,
så hade du utnyttjat det,
andvänt det,

Jag vet inte vad du gör med mig,
och är jag dum som frågar?

Och jag är en jävla idiot
som tigger om förlåt när jag
inte gjorde nåt värre än att
kliva ur sängen

Och jag förstår inte vad du gjort med mig

Och du skrattar, för jag är så
jävla klumpig, och det gör så mycket ondare än du tror.

Jag vet inte vad du gör med mig,
men snälla,

sluta.










Fri vers av Linda Antoinette
Läst 665 gånger
Publicerad 2006-07-01 16:05



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så grymt bra, verbal och psykisk misshandel ett hemskt faktum men du förmedlar det bra
2006-08-27

    Fetlyrik
att mina gröna ögon kan bli
så väldigt blåa ibland,



grymt bra
2006-08-11

  Karin_B
en hel del som du beskriver låter bekant, och det kan vara förjävligt.. bra fångat, för en som förstår
2006-07-01

  Björn Donobauer
Lite mer rytmik kunde du skapat.. men då kanske hacket i din tillvaros skiva inte hörts så tydligt..
..om någon skadar din tunna hinna
läcker du vackert.. om sorgligt också..

hur säger man 'du duger' på poesi?
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette