Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvärmda sitsen


Du ska slå dig tillrätta i stolen. 
smyg ut till den plats du oftast 

brukar. Häll upp ditt Tea. Meddela 

dem som ska meddelas om rapporterna 

som ska omläsas. Gör vad du ska. 

 

Ska omdirigera nattens drömmar. 
klä dig ung. Låta bröstkorgen maka på

sig hävas i takt med Beethoven 

släppa in svärmar av sommarmornar kön

täckt med tårar som bränner och inte av 

sorg utav ömhet närhet så påtaglig att 

går i bitar 


kryp sen tillbaka in i puppan du av 

ren vilja döpte till ditt liv. 

jag för handen in på den uppvärmda 

sitsen. Dröjer intill 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-08 22:14



Bookmark and Share


  ULJO
Fint. Melankoliskt. Vackert
2019-11-10
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP