Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern art

 

Skriver liv som andra lagar mat 

 

håller krampaktigt tag i de minnen 

som får kropp att skälva och om hon

reflekterade högt hade historien legat 

på museum of modern art din själ 

i monter med G10, halogen, riktade mot 

dess uttryck fångade i ögonblick från 

första mötet över till slutet och där lukter

omskapas kemiskt. Hur luktar kärlek ? 
Kärlek i övergången mellan rädsla och

djupaste trygghet i det skälvande ögonblick

mitt jag fastnat. 

Kritisera inte människan i dennes 

försök att bringa ordning i de inre 

landskapen 

 

Rikta analysens kamera över de enda 

landskap din kropp minns 

 

Hundar är hundar människan ett

sakta rop på hjälp 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-09 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP