Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver mycket nu

Behöver mycket just nu
Bekräftelse
Höra att jag är bra
Ömhet

Gömma mitt
Ansikte mot naken hud
Mot magen
Känna skötet pulsera
Smeka det
Där livet startar
Smaka lusten
Blanda tårar däri

Behöver
Fingertoppar över min hud
Behöver
Vagga min svaghet
Behöver
Känna kärlek
Behöver skrika ut
Min förtvivlan
Min lust
Min saknad

Ge mig
Fånga mig
Heala mig
Nu nu nu




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-09 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP