Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka i tiden

 

ett stilla snöfall

trädgrenar samlar på vitt

nymålat ängsgräs

sidensvansar pickar rönnbär

spår som av blod på marken




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-09 10:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du för din pensel och penna och målar upp sköna scenarier.
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg