Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\'jag måste jämt tassa på tå\'


fotsteg


Får jag lov
att stiga in

vill dansa naken
en stund
nån stund
vilken sekund
som helst

för dig..

Sätt dig ner
stå inte där

att dansa naken
går inte
nån stund
vilken skandal
ingen fason

För dig

måste jag
tassa på tå
aldrig stå
helt
på hela foten

ser du hela
min fot på din
kalla marmor nån gång
har jag nog gått
till tilja
som låter
mig dansa naken
en stund

eller bara stå
stilla, bredbent
på egna ben









Fri vers av Björn Donobauer
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-07-01 16:30



Bookmark and Share


  kath
som den ljuvaste av önskan att vara sann inför den man älskar av hela sitt hjärta, en dans som söker sitt utlopp i lyckan att vara, i livet i kärleken....... vackert och berörande......... språket flyter obehindrat och rytmiskt mot läsaren
2006-07-05

  Hildegun Relefors
Som en dansvisa av Taube, sprittande galen och levnadsglad. Tack för den!
2006-07-01

  BitterSweet
Men käre... den är så helt underbar och PRECIS vad jag talade om!! Tack för att du satte ord på mina känslor! ååååh........ ååååååååååååh!!!
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer