Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga murar

Vill inget hellre,
Än att någon ska riva ned
Mina murar,
Så omsorgsfullt byggda,
sten för sten.
Ta en slägga,
Om så behövs.
Vill att allt ska rämna




Fri vers (Fri form) av Asynja
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-09 17:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du skriver verkligen tydligt i en känslostorms virvlande... vind
2020-05-31

  Julio VIP
Väldigt stark text
2020-02-29

  Gin83
Starkt
Vi har alla våra murar som behöver rivas
Gillade
2020-01-13

    ej medlem längre
Längtan efter frigörelse, så väl du fångar den. Men, mellan raderna, tanken att ibland är det vi själva som måste svinga den där släggan.
2020-01-12

    ej medlem längre
känner igen mig i din text.
ibland kan de murar man byggt,
bli till ett fängelse.
då kan man behöva lite hjälp

bra skrivet
2019-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja