Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinna i en röd Ford.


Efterlyst!

Är på väg från Jämtland till Norge

har bråttom för hon ska hem och läsa

 i Poeter.

Kvinnan har sällskap i bilen av en annan kvinna.

Maila direkt till Poeter om du ser dem!!!!!!




Fri vers av Annmargreta
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-07-01 17:29



Bookmark and Share


  Annmargreta
skönt att höra att ni kunde så
fort hemåt kunde köra.
Hoppas att vi träffas snart igen.
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta