Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrvägar till kärleken

Nog fick jag mig min lilla dos av smälek,
när allt jag ville ha var kärlek.
Men alla går vi väl på några minor,
som lägger grunden för våra pinor.

Det är inte alltid så lätt att veta
vad motparten ska heta.
Om man kommit till rätt hamn,
när man hittat en famn.




Bunden vers (Rim) av charlotte
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-10 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte