Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag natt


En arm som hänger under mig 

 

Ett öga som synar delar av 

de landskap som finns inom en 

människa

en våg på intågande lusten fritar 

vågorna och ibland ligger även 

vårat hav i ide 

blott människa ur vardagen 

Kan en människas förhållande till mod 

döljas i en kyss riskbenägenhet 

Både Julie och Julian vet det. Samsas. 
Där. 

Sliter faktiskt av dig alla kläderna i kylan 

mitt på torget skriker på någon jävla 

dialekt det här är inte roligt längre 

 

men du är fastbunden med mitt skärp vid 

stolpen jag är yngre än när vi träffades 

och min mammas bror har aldrig 

skjutit sig i huvudet och jag har aldrig 

haft en mamma som kramar mig när min

lillebror fyllt 21 så där krampaktigt förtvivlat 

lättad över att han överlevde det strecket 

 

nej jag har inte det i mina ljummaste 

drömmar om livet och även om det inte 

tål att tänkas så i längden så gör hon det 

och när inte heller det lyckas så tvingar 

jag dig vid stolpen för att du inte älskade 

mig lite lite till bara lite lite mer 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-11 00:25



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Ja. Där allt börjar på
sitt eget sätt. Min mammas
rädsla över att förlora oss.
Jag och min bror. Min kamp
För att rädda. Börjar där.

2019-11-11

  Gunnar Hilén VIP
Mamma ! Där allt börjar......
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP