Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gotland Yard. ..




Inga dödskjutningar
Eller bilbränder

Har inträffat på
Gotland

Vad är det som dom
har
Som inte andra har?

Ärliga fårskallar
Mot dumma död
-skallar?

Och det hjälper
Väl inte att sända
Alla ungdomar dit

För då skulle det
Väl bli samma
Problem som på
Fastlandet













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-11 17:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda funderingar.
2019-11-12

    Lena Staaf VIP
Vad jag vet så har de ganska omfattande vårdenheter med "vanartiga" ungdomar som kommer just från fastlandet. Men de lyckas kanske rehabilitera dem så de inte märks.
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP