Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till Sven Melander

Det talas om söndagsöppet nu
på vartenda systembolag du...
Vad ska man just då
allra mest tänka på
På posenten, sa Sven Melander ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-13 07:19



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kul o tänkvärd limerick
2019-11-13

  ULJO
Pepes Bodega. Häller upp 80 % Rom på vinflaska. Snacka om "pocent"
2019-11-13

  Feliaxel VIP
Ha ha Sven Melander kanske kan påverka beslutet
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt