Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2019


Kvinnokampen.




Vi män
vi måste stå upp
för kvinnors lika rättigheter

stå upp
för rätten till läppförstoring
lika lön
och rätten till bröstförstoring

stå upp för feminismen

vi måste sluta upp
bakom kvinnorna
i kampen
mot diskriminering

och

om rätten till
att få puta med läpparna
och behaga




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-13 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP