Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bron väcks alltid någon form av glädje

Även i novemberdystert ljus
är resan över bron
vacker

Staden där borta delvis dold
i dimma och regn
vilar

Inga turister flanerar nu
på gamla stadens
gator

I sundet under bron guppar
några fiskebåtar i kallt
vatten

Höstsolen glänser försiktigt
som vitt silver i
vågorna

Njutning av skönheten idag
skapar drömmar om
sommaren





Fri vers av Jojo
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-14 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo