Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den obetitlade sannings sekunden



Sug Helium och prata
några sekunder som
Kalle-Anka

Ditt liv är ändå fastnaglat
i Marknads krafternas
ekonomiska Ekorrhjul

Det kan du ju inte undfly

Eller kan Du verkligen det?

Och har du egentligen någon
lust att lämna

Den utstakade trygghets
bekvämlighets Zonen?


Som när den befriade
Slaven gömmer sig

Under blomstrande över
-sållade vita slånbärs buskar

I mitten av den skapelserika
månaden Maj och darrhänt
undrar

Vad som måste ske härnäst



När förnuftets viljor är i vägen
för ens egna känslor. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-14 22:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Verkligheten är här
med eller utan slånbär
att fly är ingen ide
du måste hänga me
annars hänger du på sne
och får spott och spe
2019-11-15

    Lena Staaf VIP
Bravo! Stora och viktiga frågor ställda. Vi lär nog alla bli tvungna att kliva ur bekvämlighetszonen snart nog.
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP