Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje år. När jag inser hur galet fel jag bor.


Vitt mögel

Det luktar vinter.
Rått. Kallt. Dött.
Mörkret omsluter livet.
Kylan tar död på glädjen.
Snö. Täcket som döljer livet.
Grönskan.
Glädjen.

Väck mig i april.
Låt mig se hur:
Vintern dör.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-11-15 05:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vintern är ett gissel. Jag hatar den.
2019-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP