Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskan- din enda vän

Ensam
Du är så
Jävla ensam
Och
Flaskan
Din enda
Bundsförvant
Häller falska
Bilder i glaset
Formar världen
Till skeva stilleben
Du förbannar

Flaskan
Säger aldrig emot
Den dansar
Den dans du vill
I ett försök
Att undkomma
Ensamheten
Med den ångesten

När gryningen skär horisonten
Med den otäcka sanningen
Att den enda som tycker synd om dig
Är du




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-17 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP